Majka Esküvő | Cob3jgk9g8lngm

Ekkor jöhet az esküvő. A vendégek egy része már pénteken megérkezett az esküvő helyszínére.


Hamarosan Eskuvo Kozeledik A Nagy Nap Majka Es Dundika Eleteben Blikk Ruzs

Komolyra fordítva a szót tényleg így volt.

Majka esküvő. Már hetek óta pletykálnak róla hogy Majka végre feleségül veszi párját két gyermekének édesanyját Hajnit ám az esküvő részleteiről egészen eddig semmit sem lehetett tudni. Ő még nem volt nős én már voltam férjnél de újra belevágok a házasságba és boldogan kimondom neki az igent. Című műsor házigazdájaként láthatjuk.

A tegnap esti adásban felmerült az esküvő. Félreérthető megjegyzéséve azt sugallta Majka hogy összekötötte életét kedvesével Hajnival. A hírek szerint egy háromnapos vidéki esküvőt szerveztek ahova péntek délután meg is.

A lakodalom háromnapos és ottalvós lesz a meghívottak között minden bizonnyal rengeteg lesz az országszerte ismert személyiség. Majoros Pétert azaz Majkát jelenleg a TV2-n futó Nyomd a gombot tesó. Majka egyik barátja az.

Ma délelőtt egy igen különöleges helyen találkoztunk Majkával. Nem vállaljuk a felelősséget Az már senki számára sem titok hogy Dundika és Majka hamarosan összeházasodik. Nagyon egyszerű ez a dolog hiszen Hajninak szülinapja volt és én nem tudtam mit kitalálni gondoltam örülne ha megkérném a kezét.

A lap szerint a luxusesküvőn a celebvilág. Majka és Hajnalka Fotó. Celeb esküvő lesz itt dicsekedett a Bors munkatársának az egyik arra járó helybéli.

Majka 2012-ben azt mondta a Blikknek. 2 days agoBorsod-Abaúj-Zemplén esküvő Ózd Majka. Régóta érett már benne a gondolat.

Majka korábban mindig azt hangoztatta hogy számára nem fontos a papír anélkül is a feleségének tekinti a párját de kilenc együtt töltött év után végül mégis úgy döntött elveszi Dundikát két fia édesanyját. Majka legénybúcsúja keményre sikeredett. Az esküvő szervezését nem szeretnénk összecsapni gyönyörű emlékezetes nappá szeretnénk tenni.

Míg az eget fürkészték a Bors fotósa a főút mellől örökítette meg őket. Az esküvőt hosszas szervezés után végül augusztus 28-ra írták ki aminek a jelek szerint már tényleg semmi akadálya nem lesz számolt be róla a Bors. Majka elárulta nekünk.

A Storynak árulták el hogy már nagyban szervezik az esküvőt ami a. Egy gyermek fogászati rendelő vendége volt ahol sokat mesélt a kapcsolódó élményeiről. A hétvégén háromnapos esküvői lakodalmat tart Majka és Dundika írja a Bors.

A rapper-műsorvezető mindig azt hangoztatta számára nem fontos a papír anélkül is a feleségének tekinti a párját de kilenc együtt töltött év után végül mégis úgy döntött elveszi két fia édesanyját aki mindig is vágyott arra hogy oltár elé álljanak jelentette ki. Majka és Dundika az elmúlt években sokszor megkapták a kérdést mikor házasodnak össze. Viccelődött az ifjú vőlegény aki elárulta.

Ezen a birtokon házasodik össze Majka és Dundika. A 9 éve jegyben járó pár korábban már beszélt arról hogy tervezik a lagzit a Blikk 2018-as interjújában Majoros Hajnalka említi hogy majd ki szeretnék mondani hivatalosan is az igent hamarosan. Majka Dundika esküvő házasság.

A birtokra csak azokat engedik be akik rajta vannak a vendéglistán. A tervekbe aztán minden bizonnyal a covid is. 22 hours agoMajka korábban azt nyilatkozta hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni Dundika ehhez képest már hónapokkal az esküvő előtt komoly diétába kezdett hogy a lehető legszebb legyen a boldogító igen kimondásakor.

Ahogy korábban írtuk oltár elé áll a TV2 műsorvezetője a rapper Majka valamint Majoros Hajni az egykori Dundika akik már két gyereket nevelnek és évek óta együtt élnek. Korábban már megtudtunk részleteket a lánybúcsúról most pedig Majka esküvő előtti utolsó kicsapongó estéjéről kaptunk némi információt. Már 10 éve egy párt alkot Majka és Hajni két közös gyereket nevelnek és 8 éve jegyesek.

Korábban azonban részletesen beszéltek mindketten arról hogy milyen esküvőt szeretnének. Gyerekkoráról mesélt a rapper. Esküvőre készülnek Már évek óta Majoros Hajnalkaként mutatkozik be Majka gyermekeinek anyja Dundika azonban a sztárpár hivatalosan még nem kötötte össze az életét.

Az exkluzív környezetbe álmodott esküvő hangulatán persze a kellemetlen idő sem tudott rontani Majka Hajni és a vendégeik a terveknek megfelelően péntek délután érkeztek a helyszínre. A celebvilág színe-java ott lesz. 2 days agoDundika minden álma az volt hogy nagy létszámú lagzija legyen amit Majka a legnagyobb örömmel meg is ad a számára.

Mostanra azonban napvilágot néhány információ melynek tanúsága szerint a háromnapos lakodalom ezen a hétvégén lesz egy vidéki birtokon. 2 days agoAz esküvő részletei ahogy a pontos helyszín is szupertitkosak. Bár az esküvő részletei nem ismertek Majka korábban azt nyilatkozta hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni mert attól fél hogy beleizzad a zakóba.

Sokáig nem egyezett a véleményünk abban hogy milyen esküvőnk legyen. Ózd hőse Majka háromnapos lagzit tart. Dundika viszont a Bors szerint már hónapokkal ezelőtt diétába kezdett és a sminkestől a dekorációig ő maga állt neki mindent megszervezni.

Majka és Dundika nem szeretné ha avatatlan szemek látnák ahogy az oltár elé vonulnak vagy ahogy felszabadultan mulatnak a barátaikkal. Már tíz éve alkot egy párt az egykori modell és rapper kedvese akik már két kisfiút nevelnek a legnagyobb boldogságban - a. A pár két közös gyermeket nevel de a nagy nap eddig még váratott magára.

1 day agoItt vannak az első képek Majka és Dundika esküvőjéről. Sokáig úgy tűnt az esküvő és a papír egyikük számára sem olyan fontos most mégis lázasan készülődnek a nagy napra amit eredetileg nem ilyenkor tartottak volna de mint sok párét az ő számításaikat is keresztülhúzta a koronavírus. Dés László Geszti PéterKlipet rendezte.


Wwdla3g Bmazlm


Top9ovt4xsoagm


Dundika Vegleg Elkelt


Ydrjvja Of Ctm


J3bcj2 Dz0vawm


Hoppa Majka Es Dundika Osszehazasodnak Blikk


Nanmgu3rhi0rrm


Bkvodteiwbbikm


Itt Vannak A Titkos Eskuvo Reszletei Majka Es Hajni Haromnapos Lagzira Keszulnek


Majka Elveszi Dundikat Blikk


Index Fomo Majka Droncsatara Is Felkeszult Haromnapos Lakodalman


33l4fd 3nudk M


Kiderult Par Reszlet Majoros Hajni Es Majka Eskuvojerol


Cob3jgk9g8lngm


Dundika Klasszikus Eskuvoi Ruhaban Allt Az Anyakonyvvezeto Ele Hazai Sztar Femina


D6timqfan9q5m


Majka Es Dundika Juniusban Osszehazasodik Ezert Vartak 9 Evet Az Eskuvovel Hazai Sztar Femina


Dundika Eskuvo Hir Ma


Nyolc Ev Utan Hozta Meg A Nagy Dontest Majka Keszen All Az Eskuvore Blikk

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url